Λίγα λόγια για τον πολυχώρο ψυχαγωγίας PlayHall στα Ιωάννινα…

Το PlayHall λειτουργεί από το 2012 στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων, το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της ΒΔ Ελλάδος.

Είναι ο μεγαλύτερος πολυχώρος ψυχαγωγίας συνολικής κτιριακής έκτασης 3.000τμ. Στο ισόγειο των 1.500τμ λειτουργεί ένα υπέροχα διακοσμημένο καφέ για να απολαύσετε snacks, τον καφέ ή το ποτό σας.  Στον ίδιο χώρο βρίσκεται και ο μεγαλύτερος και ιδανικότερος εσωτερικός παιδότοπος για παιδιά έως 6 ετών.  Στον εξωτερικό χώρο, ο παιδότοπος των 600τμ είναι ο ιδανικότερος της πόλης με δεκάδες παιχνίδια και τραπεζοκαθίσματα για τους γονείς.

Αυτό που χαρακτηρίζει το Play Hall πέραν των πολύ καλών υπηρεσιών είναι η ασφάλεια, η καθαριότητα και το εξειδικευμένο και πολύ ευγενικό προσωπικό.
Στον όροφο του καταστήματος λειτουργούν το 14 διαδρόμων Bowling, Μπιλιάρδα και Ηλεκτρονικά Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.

Στο Play Hall μπορείτε να βιώσετε την απόλυτη διασκέδαση με πολύ καλές τιμές.

Και μην ξεχνάτε τις προσφορές μας και τις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε για μικρούς και μεγάλους.

Με πολύ προσπάθεια και αγάπη, το Play Hall διοργάνωσε για τρία συνεχόμενα έτη το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο χωριό, την Αστερούπολη Ιωαννίνων. Με φαντασμαγορικά σκηνικά και δεκάδες εντυπωσιακά δρώμενα άφησε το αποτύπωμα του Χριστουγεννιάτικου πνεύματος σε όλους τους επισκέπτες. Φιλοδοξούμε την επόμενη χρονιά να επανέλθουμε με ακόμα πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που θα ξετυλίξουν ξανά τη μαγεία των Χριστουγέννων στην πόλη των Ιωαννίνων.